De Gratis Upgrade Naar Windows 10

Het heeft geen zin om die naar linux te poorten, daarvoor heeft linux al genoeg eigen en vrij bruikbare implementaties. Nee, maar inderdaad ik vind het een erg fijne richting waar het allemaal op gaat. Maar toch, als het kan ben ik wel over naar Linux hoor. ElevenClock, geen geneuzel met styling. Laat ook weeknummers naast de klok zien. Alleen is het daar dan nog tot het einde van het jaar op wachten. MS brengt nog slecht 1x per jaar een feature upgrade uit.

  • Puur vanwege visual studio heb ik nog Windows nodig.
  • Dat zie ik ook wel als in naar buiten kijk, of in de weer app van de mobiel.
  • Ik heb ook geen Windows 11, laat staan een insiders build.
  • Heb je Jetbrains Rider als een bekeken?

Hoewel het de meeste gebruikers is meegevallen, verloopt het upgradeproces niet bij iedereen probleemloos. Zo krijgen sommige gebruikers een foutmelding met de term SAFE_OS, hetgeen betekent dat het niet is gelukt om een back-up van de huidige Windows 7-installatie te maken . Dit probleem kent vele mogelijke oorzaken en is vaak lastig op te lossen. Gewoon het weer, da’s alles wat ik wil.

Tip 8: Kalibreer Je Monitor

Ook is Microsoft van plan om in de komende maand een nieuw ontwerp te tonen van Notepad en Media Player. Volgens The Verge gaat Microsoft ook de klok terughalen naar de taakbalk op een tweede scherm, iets wat Windows 10 wel had.

De Gratis Upgrade Van Windows 7

Ga akkoord met de licentievoorwaarden en klik vervolgens op de knop Deze pc nu bijwerken om de setupbestanden te downloaden, verifiëren en klaar te zetten zodat de upgrade naar Windows 10 uitgevoerd kan worden. Selecteer de juiste monitor en klik op Eigenschappen van beeldschermadapter voor beeldscherm .

Tip 5: Update Je Driver

Na afronding van de setup kan gelijk met Windows 10 aan de slag worden gegaan. Het overweldigende startmenu went gelukkig snel (en pin je de meestgebruikte programma’s vast aan de taakbalk, zoals in instructievideo 02 wordt uitgelegd, dan krijg je er nauwelijks mee te maken). Ook het venster Instellingen met de vele opties en mogelijkheden zal even wennen zijn.

Experimenteer hier een beetje mee om jouw ideale kleurinstellingen te vinden. Volgens mij zit dat nu al in Windows 10. Via rechts-klik, “News and interests” kan ik dat aanpassen. Gelukkig is “Turn off” een van de opties. Ik kan me niet voorstellen dat dat bij Windows 11 ook niet kan. Het is niet voor niks dat veel mensen opteren voor de vele applicaties op Github of StartisBack en dat soort meuk, of tientallen registry instellingen aanpast om zaken terug te zetten hoe ze waren in Windows 10. Sommigen hebben mfc71.dll ontbreekt in Windows 7 5-10 euro betaald voor software om zaken terug te zetten naar wens omdat Microsoft dit weggehaald heeft en dan kom jij vervolgens hier beweren dat het een non-issue is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *